Cooleimmat uimashortit ss15

Ihan pian on uikkarikausi tulossa ja tarjolla on mitä cooleimpia uikkashortseja pikkukundeille! Vai mitä olette mieltä tämän kesän ss15 valikoimasta? Kreisejä eläinjuttuja, kirkkaita värejä ja surffityyliä, tykkään. Uimashortsit saa olla joko pinkeät tai reilut, mutta kunhan pysyy jalassa niin staili on vapaa. Mitä vallattomampi printti sitä hauskempi ja mitä kirkkaammat värit sitä ruskettuneemmalta näyttää! Omasta kokemuksesta uikkareiden matskuissa ei ole mitään eroa pihistätkö vai panostatko niissä. Valolla on ollut aikaisempina kesinä niin Mini Rodinia kuin H&M:ä ja olen todennut ihan yhtä kestäviksi kaikki, koot vain vaihtelevat suuresti mallien ja merkkien välillä. Ja kannattaa muuten muistaa etteivät kaikki huoli uikkareita palautuksena/vaihtona hygieniasyistä, eli joko paikanpäälle kokeilemaan tai kysellä jälleenmyyjiltä vähän mittoja niin löytyypi sopivammat.

p.s. Apua omatkin bikinit pitäisi päivittää… mistähän sitä niistä lähtisi liikkeelle. Huh, hikikarpalot nousi jo otsalle 😉

Uutta viikkoa ja simmarisäitä kohden toverit!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s