Hurjat merirosvosynttärit

 

Viime keskiviikko-iltana juhlittiin Iida-Elviiran ja Olavin yhteissynttäreitä Arabian rannan leikkipuiston sisätiloissa, jonne ystäväni Piia oli loihtinut pika-aikataululla herkkujen lisäksi aivan supersiistit merirosvoteemaiset synttäripirskeet lastensa kavereille. Ja Olavin kamuna Valokin sai teeman mukaisen fb-kutsun. Olisittepa kuulleet ne hurraa huudot kun kutsu tuli!

Pienet pojat olivat ainakin haltioissaan, sillä sen verran tiheään leikkimiekat heiluivat,  pehmotyynyistä kasattiin merirosvolaivaa ja kilpailtiin kuka saa olla Kapteeni Koukku. Piia oli järjestänyt myös kokoköörille aarteenmetsästystä, ”kapteeni käskee” -leikkiä, ja ässämix-karkeista ja hammastikuista sai askarrella oman maun mukaisia teoksia. Kiitos Piia, Jari ja lapset! Näitä syndejä hehkutettiin vielä seuraavanakin päivänä ja teitä aikuisiakin oli huippua nähdä!

Oli meidän ensimmäinen kerta Arabian leikkipuistossa ja hitsi että oli mainio paikka järkätä kekkerit ja upeat maisemat ikkunoista ja pihalta. Mikä onkaan helpompaa kuin ulkoistaa synttärit jos oma asunto käy liian ahtaaksi, eikä tarvitse puunata ennen ja jälkeen paikkoja. Omasta kokemuksesta suosittelen erittäin lämpimästi hyödyntämään kaupungin leikkipuistojen tiloja iltaisin ja viikonloppuisin pientä vuoraa vastaan ja näihinkin saadaan hyötykäyttöä.

Riemukasta viikonloppua ihanat!

2 vastausta artikkeliin “Hurjat merirosvosynttärit

  1. Mistä on tuo aivan ihana kissakuvioinen pöytäliina hankittu? Tarvitsen ehdottomasti samanlaisen.. ❤

    1. Hei Mira! Käyppäs instagramissa kysäisemässä ”piiahuihai”:lta :—) Mulla ei ole mitään tietoa mistä se on. Mutta kiva kun kävit kurkkaamassa täällä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s