Mini Rodinin aurinkolasit rokkaa!

 

Tämän kesän Mini Rodinin aurinkolasit rokkaa ihan kybällä. Ihanat täplikkäät kaksissa väreissä oli ihan pakko ostaa, kun suunnittelin että toiset päiväkotiin ja toiset kotikäyttöön. Ja näinhän se menikin, ihan suunnitellusti. Keltaiset on Valolla päivittäin käytössä ja mustat viikonloppu ja vapaa-ajan arskat. Herkkäsilmäisellä lapsella kun on oltava aurinkolasit kokoajan ja koko kesän päässä, niin kyllä kahdet on hyvä olla muutenkin olemassa. Ja varsinkin pk-käytössä lasit naarmuuntuvat helposti.

Kevyet, kivan malliset ja nähtävästi Valon mielestä mukavan tuntuisetkin lasit ovat olleet nappivalinta minun pienelle ja pyöreäpäiselleni kolme ja puolivuotiaalle. Mini Rodinin aurinkolasien mukana tulee kätsä pussukka, nauha ja putsausliina. Pysyvät paremmassa kunnossa ja helpommin tallessa. Meillä ainakin normisti aurinkolasit ovat samantien saaneet kyytiä kun astutaan sisätiloihin tai aurinko menee pilveen, mutta nyt kun  nauha on kiinni itse sangoissa, niin pysyvät hyvin kaulassa ja ehjinä. Molempi parempi!

Loistavaa ensi viikkoa!

Valon asut: Aurinkolasit, pikkuOtus (Mini Rodini) // Farkkuliivi, h&m // Delfiini toppi, pikkuOtus (Mini Rodini), Silence-toppi, pikkuOtus (Quinn & Fox).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s