Merinovillaa Suomen kesään!

 

Niin ovat taas säät heitelleet miten sattuu ja niihin kun ei oikein itse pysty vaikuttamaan niin vaatekaapista vaan reippaasti esiin lämpimämpää nuttua. Ja minä kiitin, sillä ei olisi täydellisempään aikaan voinut meille saapua Little Pop Studiosin paketti  toiselta puolelta maapalloa, Uudesta Seelannista. Paketti täynnä jos minkälaista herkkuvaatetta ja juttua, joista lupaan postata vielä ihan pian omankin jutun. Mutta tämä merinovillahuppari pääsi heti käyttöön ja miellyttävän ja lämpimän matskunsa ansiosta on näihin meidän Suomen keleihin aika täydellinen vaate ympärivuoden. Mikä mainio reppuvaate jos napakka tuuli yllättää eikä pelkällä hupparilla pärjää tai rotsi on jäänyt vahingossa pakkaamatta mukaan. Tällä ei palele eikä merinovillan ansiosta iho pääse hikoilemaankaan. Neulos on kaksinkertaista pehmeää 100% merinovillaa ja huppu on mitoitettu pysymään päässä, eli on tarpeeksi syvä. Voiko design ja käyttövaate enemmän yhdistyä? Aivan supersöpö ja varmasti tulee reissaamaan Valon repussa ja päällä niin pitkään kuin päälle mahtuu.

Kirpsakkaa Juhannus sunnuntaita toverit!

Valon asu: merinovilla huppari/Little Pop Studios (brand rep./saatu), aurinkolasit/Mini Rodini (pikkuOtus), leggarit/Gardner And The Gang (scandi mini), lenkkarit/Adidas Superstar, lippis/Mini Rodini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s