PIKKU-HAI

Helteet hellivät Helsinkiä loppuviikon ja me pinkaistiin heti  torstaina Valon kanssa omien eväiden ja simmareiden kera lähipuistoon. Ja tottakai ensimmäisenä hän juoksi jäiseen lasten altaaseen testaamaan uutta hai-kellukettaan. Ei haitannut yhtään vaikka vähän huulet sinerti kylmästä vedestä, kun tätä oltiin niin odotettu. Eka puistouinti ja hellepäivä, ihanaa!

Valo ei osaa vielä uida, emmekä ole käyneet vauvauinnissa tai uimakoulussa, mutta sen verran vesipetoa hänessä on, että kyllä uudet kellukkeet oli tänä kesänä hankintalistalla. Pikku tutkailujen jälkeen Coolstuff -verkkokaupasta löytyi ehkä maailman viilein  SwimFin kelluke, josta Valo riemastui ja valitsi itselleen mustan hainevän. Oi vitsit mikä mahtava kapistus ja värivaihtoehtoja vaikka kuinka paljon!

Tämä SwimFin kelluke ei pelkästään näytä cooleimmalta, vaan todellakin on ominaisuuksiltaa juuri sitä mitä lasten kellukkeelta vaaditaan. Muotoilunsa ansiosta se kannattelee tehokkaammin lasta, mitä alemmaksi painopiste jää. Pitää uimataidottoman lapsen pinnalla ja pehmeiden tarrakiinnitysten avulla  se mahdollistaa sen että lapsi pystyy liikuttamaan raajojaan vapaasti. Lisäksi kelluke on todella kevyt, tukeva ja niin miellyttävän tuntuinen päällä että eikö ollutkin ihan superostos? Valosta ainakin ja vielä enemmän hingutaan uimaan kokoajan!

 

Valon asu: lippis, Mini Rodini / aurinkolasit, Mini Rodini (pikkuOtus) / uikkarit, Gardner and the Gang (scandi mini) / kelluke, SwimFin (coolsfuff).

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s