Mini Rodini sneak peek AW15

Oletteko jo nähneet Mini Rodinin tulevan malliston kuvia? Inspiraatiota on haettu tällä kertaa Intiasta. Bengalin tiikereita, norsuja, temppeli apinoita, rottia, viidakkoa, riikinkukkoja ja toki mallistoon on logon pandatkin otettu mukaan. Oikein mielenkiintoinen sillisalaatti upeita villieläimiä ja mysteriaa, taattuun Mini Rodini tyyliin.

Täytyy myöntää että kyllä tämä merkki osaa asiansa lastenvaate markkinoilla. Mallistot toisensa jälkeen uppoaa ja varsinkin syys-talvi -mallistoissa on joka vuosi joku uudet jujut, kauniit värit ja jänniä printtejä. Tänä syksynä Mini Rodini hemmottelee meitä tällä Intia-mallistollaan jo heinäkuun lopussa.

Mini Rodini mallisto saatavilla pikkuOtuksessa ja muilla jälleenmyyjillä 30.7.15 klo 11.

kuvat: Mini Rodini

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s