Sateinen Muumimaailma

Kuten kuvista näkyy, teimme maanantaina kolmistaan päiväretken Naantalin Muumimaailmaan. Säätiedotuksien mukaan piti olla tyyliin ”viikon aurinkoisin päivä” ja niin se olikin.. siihen asti kunnes tuli Raision kyltit ja alkoi satamaan kaatamalla. Kolmantena vuonna peräkkäin meidän Naantalin reissua ei tietenkään hemmoteltu helteellä, mutta se ei menoa haitannut sillä edellisistä kerroista oppineena tajusin pakata sadekamppeet mukaan. Sen verran oli kuitenkin pakko karttaa kaatosadetta, että kaarrettiin Heseen lounaalle ja siitä jatkettiin kun sade vähän hellitti.

Hellyyttäviä hahmoja oli ihana seurailla ja Valo juoksi innoissaan paikasta toiseen, jaksamatta sen kummemmin keskittyä mihinkään tiettyyn. Halit vaihdettiin kaikkien, paitsi Haisulin kanssa ja ensimmäistä kertaa hän uskaltautui ottamaan kasvomaalauksen poskeensa. Ja voin sanoa että semmoinen neljä tuntia riitti oikein hyvin seikkailuun Muumimaailmassa kun ei pistäydytty edes vohveleilla, vaan jotain pieniä omia eväitä välillä napattiin suuhun. Ainiin ja uutta viime vuoteen oli  Muumipeikon ”rakentama” talo jossa oli liukumäki ja toki teatteri Emma ilahdutti uusilla esityksillään.

Muumifani jaksoi hienosti automatkan kotiin ja paluumatkalla alkoi jo kysely, koska mennään uudestaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s