VIMMA – TÄYTTÄ KULTAA

 

Kaikki blogiani ja instaa seurailevat tietää rakkauteni VIMMAan. Se syttyi jo oikeastaan ennen kun Vimmaa oli edes nimellisesti olemassa. Se syttyi kun tapasin Marjutin ensimmäistä kertaa sattumalta entisellä työpaikallani jonne Marjut tuli katsastamaan kenkiä itselleen. Ja siitä se sitten lähti, kaksi höpöttäjää  joilla on suuri rakkaus lastenvaatteisiin ja katumuotiin vaihtoivat ajatuksia ja intoilivat unelmistaan. Ja kuinkas sattuikaan, Marjutilla oli Vimma jo tuolloin visusti mielessä ja työnalla. Puoli vuotta myöhemmin hän suurella taiteilijan sydämellään teki unelmastaan totta ja lähetti minulle kutsun Vimman ensimmäiseen pop uppiin. Ja nyt on tulossa taas uusi mallisto uudelle sesongille. Upeaa Marjut ja upeaa Vimma ❤

Vimma AW15 mallisto jatkaa omaa polkuaan, ”erilaisina yhdessä”. Marjutin mukaan ”Kuoseissa on etnisyyttä ilman ryhmiä: afroa ja inkaa sekä suomalaisuutta sulassa sovussa. kaikki erilaisia, mutta silti niin samanlaisia. Tekevät yhdessä yhtenäisen joukon.. Kultapääsky tuo tervehdyksen vierailta mailta”. Upeita kuoseja siis tulossa lahjakkailta suunnittelijoilta ja kuvittajilta mm. Minni Havakselta, Linda Linkolta, Jenni Ropelta ja tuttu Maija Louekarin lettikin saa uudet värit. Vimman kaavoituksista vastaa itse Marjut Rahkola, jolle kaavojen hiominen protosta itse lopputulokseen on millin tarkkaa työtä ”mallin pitää toimia pitkällä ja lyhyemmällä, hoikalla ja pehmoisella”.

…Ja näillä ihanuuksilla meitä vimmailijoita hemmotellaan jo huomenna,  sillä uuden malliston DROP1 on luvassa  MAANANTAINA klo 12 ! No just näitä ihania  uutuusherkkuja mm. kultalegsuja* (kangas painettu Suomessa) aikuisille ja pääskypaitaa* kultaprintillä (käsinpainettu by Marjut) skideille! Kannattaa olla nopea, sillä voin sanoa että nämä myydään hetkessä. Mun ja Valon tämän syksyn suosikit!

Lisäksi lettifaneille on tiedossa on melkoinen LETTIKARNEVAALI ensi viikon lauantaina 1.8.15 SKIDIT FESTAREILLA, jossa laitetaan isitkin sekaisin leteistä teemalla ’ISIT MUKAAN TUKKATAITOA OPETTELEMAAN’. Asiantuntijana paikanpäälle Jenni Petänen ja mm. ”iholla-Esko” kannustamassa isejä letittämiseen. Vimman myyntipisteeltä lettikuosia myös kahdessa uudessa värissä, ”merenpoika” ja ”punaposki”! Siellä nähdään!

Blogiyhteistyö*

3 vastausta artikkeliin “VIMMA – TÄYTTÄ KULTAA

  1. Marjut on super inspiroiva! Ja vimmalle myös iso peukutus vaikka lastenvaatteet ei olekaan kovin ajankohtasia tällä suunnalla : D

  2. Ahihiii toinen rakastunut ja kovin malttamaton täällä moi! Menin Vimman sivuille ja vihaisena totesin että eihän täällä mitään uutta mallistoa ole, mutta kellohan on vasa 11.15! 😀

  3. Vimmalla on todellakin sielu, joka johtaa yrityksen kaikkia polkuja eteenpäin. Ihailen ja kannustan tällaista yrittäjyyttä ja sitä kohtaamisen lämpöä, jota saan aina itsekin kokea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s