Mini Rodinin tikrut

Heinäkuun loppu häämöttää, samoin meidän kesäloma. Ja vaikka säät eivät tänä kesänä hääppöiset olleetkaan Suomessa, niin kyllä meillä mukavaa ja rentoa on ollut. Ehkä enemmän verrattuna esimerkiksi viime kesään sitä on jo asennoitunut syksyyn ja kaikki vanhat vaatteet alkaa kaapissa kyllästyttää. Niitä samoja pitkähihaisia ja leggareita kun on pyörittänyt talvesta saakka. Shortsit, topit ja t-paidat ovat jääneet harminpaikka aika minikäytölle ja nyt innostus uuteen sesonkiin on entistä suurempi. Nyt kaikkea ihanaa ja fressiä, tänne ja äkkiä!

Mini Rodinin uutuudet, huomenna klo 11 ilmestyvät Bengalin tiikerit ainakin saivat vallattoman vastaanoton Valolta, kun saimme pikkuOtuksesta tänään postia. Oli aivan pakko päästää nämä tikrut heti valloilleen ja napata teille muutama kuva jalkapallokentän laidalta niistä Valon päällä. Koko molemmissa, niin leggareissa kuin pitkähihaisessa on 104/110. Valo n. 100 cm pitkä ja käyttää normaalistikin Mini Rodineissa tätä kokoa. Hihat ovat aika pitkää sorttia ja varmasti menisi yksi pienempikin koko, mutta meillä toimii vähän reilummat ja rennommat. Ja jos joku pähkäilee printin pohjaväriä, niin tässä kuosissa se on valkoinen ja  sisältävät sen 5% elastaania.

Iskeekö teikäläiseet tiikerit?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s