GARDNER AND THE GANG AW15

 

 

Mistä näitä makeita lastenvaatteita oikein tulee?

Saanen esitellä teille tällä hetkellä ulkomailla todella kuumaa huutoa olevan Ruotsalaisen  lastenvaatemerkin, Gardner and the Gangin AW15 pressikuvat ’A TRIBUTE TO TROPICS’ -mallistosta jotka sain käsiini alkuviikosta. Printeissä seikkailevat Steve-lumileopardi, Edina-jääkarhu ja heidän uusi ystävä yyber cool hai nimeltä Wayne. Kaikki Gardner and the Gangin kuosit ovat Kristin Nyströmin suunnittelemia, käsin piirrettyjä sekä silkkipainetttu luomupuuvillaiselle kankaalle.

Ruotsalainen, mutta Singaporessa vaikuttava Kristin ammentaa ideoita matkustamalla ympäri maailmaa ja omista elämän kokemuksista. Hänen piirroksissaan on jotain tosi makeeta ja rokkaavaa. Kaikilla eläinhahmoilla on oma tarinansa kerrottavana jokaisella sesongilla ja niihin on kyllä helppo rakastua niin lasten kuin meidän aikuistenkin. Todellisia symppiksiä!

Meidän Gardner and the Gang -rakkaus iski muutama vuosi sitten, kun näin ’lovescull’ -kumpparit jossain ruotsalaisessa blogissa, mutta kun aloin niitä metsästämään ne olivat myyty jo loppuun enkä enää mistään löytänyt niitä Valolle. Eli muutama sesonki sitten mallistot olivat todella pieniä, eikä jälleenmyyjiä ja brändäystä juurikaan ollut. Se ei kuitenkaan tahtia hidastanut, vaan seuraavaksi syntyi omasta ja varmaan monen muunkin mielestä Gardner and the Gangin suosituin supermallisto ’MAGIC AND ROCK AND ROLL’. Suosituimmat tuotteet loppuivat päivässä ja varmasti yksi vaikuttava tekijä oli että he  saivat remmiinsä tuotekuvien stailaaksi tyyliniekan ja ammattistailaajan, Curated by:n Renatan. Alempana löydät GG:n linkkejä ja kotisivut, kannattaa tutustua!

INSTAGRAM: @gardnerandthegang

FACEBOOK: Gardner and the Gang

www.gardnerandthegang.com

p.s. Ensi viikolla kannattaa myös olla kärppänä pikkuOtuksen facebookissa, sillä Jenni laittaa sinne asap viestiä kun GG:n uutuudet ovat saatavana myös pikkuOtuksen verkkaupassa

Simpsakkaa sunnuntaita!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s