Gardner and the Gang ALEKOODI -20%

Kesälomareissut on reissattu ja lämmin trooppisen kostea syksy on kyllä hemmotellut meitä Helsingissä. Tietokoneen kuvamuistikin tökki niin pahasti etten saanut kuvia ladattua ollenkaan koneelle ja siksi postauksetkin ovat olleet jäissä tovin. Blogi heräilee ja päivittyy kun taas saadaan syysväsy väistymään ja mäkki toimimaan ja voin luvata että mulla on aika mehevä juttu  instagramin puolelle tulossa lähiaikoina.. Mutta siitä lisää lähempänä blogissa ja instassa, eli kannattaa seurailla puolin ja toisin.

Sitä ennen on myös tämmöinen kiva  -20% syksynALEKOODI tarjolla sunnuntaihin  4.10.15 saakka, Gardner and the Gangin tuotteisiin pikkuOtuksen verkkokauppaan, josta löytyy vielä aika kiva valikoima näitä AW15 uutuuksia, joita meillä on ahkeraan käytetty koko alkusyksy. Valo sai itse valita setin ja kyllä on ollut mieluisa. Oikein väripilkku mustine asusteineen!

Säpäkkää sunnuntai iltaa ystävät!

Valon asu: pipo, Polarn o Pyret // college, Gardner and the Gang (koko 4-6,pikkuOtus) // legginsit, Gardner and the Gang (kook 3-4, pikkuOtus) // tennarit, Adidas. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s