—>>SUPER GIVEAWAY<<—

NYT SE PÄRÄHTI KÄYNTIIN!

SUOMEN KOVIN INSTA-ARVONTA!

Fiilikset ovat tosi korkealla kun eilen laitoin INSTAGRAMISSA käyntiin aivan mielettömän upean arvonnan, jossa YKSI VOITTAJA voi voittaa 750€ :n arvosta lahjakortteja kauneimpien, tyylikkäimpien ja trendikkäimpien suomalaisten brändien ja lastentuotteiden verkkokauppoihin.

Mistä tämä instagram-kilpailuidis sai alkunsa..? No, kaikki minut tuntevat tietävät suuren innostuneisuuteni lastenmuotia ja sisustusta kohtaan. Haluan myös tukea pienyrittäjiä, kantaa oman ”korteni kekoon” ostamalla ja tekemällä yhteistyötä suomalaisten tuotemerkkien kanssa sekä seistä oman tyylini takana. Tykkään etsiä uusia lasten tuotemerkkejä, trendejä ja vinkkailla niistä teille lukijoillekin. Olen myös aivan kreisi-instailija  ja pitkään jo miettinyt jotain erilaista ja kunnollista arvontaa, sellaisten tuotemerkkien ja putiikkien kanssa joista minä, lapseni ja moni muukin pidämme ja joiden kanssa haluaisin enemmän kuin mielelläni tehdä yhteistyötä. Instagram tuntui tähän tarkoitukseen parhaalle vaihtoehdolle. Sillä se on todella nopea selata ja lisätä kuvia. Sieltä on näppärä hakea inspiraatiota, seurata trendejä, bongata alekoodeja, kurkkia kaverin kuvia tai tulevia tuotteita. Eikös se sanonta kuulukin ”yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”..?

Kesän hauduteltuani asiaa, kilpailuideaa ja palkintoa miettien, päätin lähestyä kaikkia tällä hetkellä mukana olevia (Mainio, Vimma, Papu, Bella Bo, pikkuOtus, For Minis&Mommies, Aarrekid, Ombrellino, Pilkkuraita, Pop up kemut) ja vilpittömästi pyytää heitä mukaan mahdollisesti Suomen kovimpaan instagram lastentuote-arvontaan. Ja miten ollakaan, sain takaisin yhtä innostuneita ja positiivisia sähköposteja! Voi iloa!

Näiden kaikkien kotimaisten putiikkien ja tuotemerkkien takana on valtava määrä ammattitaitoa, aitoutta, upeita tuotevalikoimia, osaamista, luotettavuutta, trendikkyyttä, skandinaavisuutta ja ennen kaikkea iso kasa sydämellisiä tyyppejä! En voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka iloinen olen että tämä onnistui  ja nyt on arvonta vihdoin käynnissä! Joku onnekas voittaa 750€ :n arvosta lahjakortteja! Valikoimissa on siis lastenvaatteita, käsin valmistettuja mokkasiineja, leluja, sisustusasioita, juhlatuotteita ja vaikka mitä ihanaa!

TÄÄLTÄ @kutikutimiia profiilista pääset tsekkaamaan kilpailun säännöt, joita noudattamalla pääset osallistumaan arvontaan, sekä brändi/kauppa -kohtaiset lahjakorttien €-summat! Maan mainiointa skabaa kannattaa tietty myös jakaa ystäville, tutuille, sukulaisille, sisaruksille, mummoille, työystäville ja naapureille!

Mitä kaikkea sinä valitsisit jos voittaisit?

Kirpsakkaa viikkoa ja ONNEA ARVONTAAN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s