Haltialan lampaat ja muuttomietteitä!

Eläimet on edelleen Valolle ihan ykkösiä ja kun valitettavasti me vanhemmat olemme  allergisia ettei meille voi kotiin mitään kovin karvaista eläintä hankkia, niin ainoa mahis on käydä kylässä silittelemässä muiden kissoja ja koiria tai vierailla lähistöllä, Haltialan kotieläintilalla. Siellä lampaat ovat aina yhtä leppoisia ja mainio paikkahan tuo on viettää aikaa vaikka näin leudolla säällä.

Leppoisten lampaiden silittelyn lomassa on kyllä paljon muutakin puuhaa ja mietittävää, sillä meillä todellakin on muuttomeiningit päällä. Muutamme kaksiosta kolmioon ja edessä on kahden viikon aikana armotonta tapettien irrottamista, lattioiden laittoa, seinien ja kattojen maalaamista, pakkaamista.. ja sitten Joulu ja uusi vuosikin tässä välissä pitäisi ehtiä viettämään. Onneksi on ihania apujoukkoja ja tykätään tekemisen meiningistä, vaikka vähän kauhistuttaakin tämä aikataulu. Ei hirveästi tarvitse miettiä mitä joulunpyhinä tekisi ja onhan se tapettien repiminen kuitenkin aika terapeuttista hommaa. Vai mitä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s