Maailman ihanimmat mokkasiinit + ARVONTA

Oi mokkasiinit mokkasiinit! Sain ihanan ja tuoreen yhden naisen mokkasiiniyrityksen For Minies and Mommies:n mukaan edelliseen SUPERGIVEAWAYhin ja olin siitä vallan onneissani, sillä olin pitkään  etsinyt kotimaista mokkasiinien valmistajaa ja sattumalta  For Minis and Mommies tuli vastaan juuri oikealla hetkellä. Päivi oli hetki sitten pistänyt verkkokaupan pystyyn ja facebookissa pahoitteli kun verkkosivut olivat jo kaatuneet jengin shoppailuinnosta. Kaikki alkoi ihan harrastuksesta tehdä ystäville vaippakakkuja, joihin Päivi lisänä valmisti minimokkasiineja ja tuttinauhoja nahasta. Hän laitteli instagramiin kuvia ja muutkin kuin odottavat ystävät innostuivat käsintehdyistä tossuista. Mokkasiinit saivat hurjan suosion, enkä ihmettele, sillä ovathan nämä  ekologiset, pehmeät, kestävät, simppelit ja todella kauniit.

Materiaaleina Päivi käyttää tuotteissaan kromivapaata, ekologisesti valmistettua pohjoismaista nahkaa. Pinta on pehmeä, muttei liukas. Nahka muotoutuu ja pehmenee entisestään ajan kanssa ja kestää vuodesta toiseen. Tuotevalikoima kasvaa kokoajan ja mokkasiinien lisäksi verkkokaupasta löydät söpöjä nahasta valmistettuja tuttinauhoja, pääpantoja ja koruja niin lapsille kuin aikuisillekin. Ja vain taivas on rajana mitä kaikkea on tulossa!

Sain joulunalla valita For Minies and  Mommies-mokkasiinit Valolle ja ylläripylläri Valo itse valitsi kokonaan mustat mokkasiinit hapsuilla. Ei alettu kikkailemaan väreillä eikä muilla ykstyiskohdilla, vaikka sekin on mahdollista. Ja kun paketti saapui perille, niin hetihän nämä jalkaan sujahti. Tyylikkäät kuin mitkä!

Jos sinua ihanainen lukijani kiinnostaa voittaa vapaavalintaiset Suomessa käsityönä valmistetut For Minis and Mommies -MOKKASIINIT, niin suosittelen nopsaan singahtamaan instagram tililleni kutikutimiia! Siellä nimittäin pistetään näillä näppäimillä mokkasiini GIVEAWAY pystyyn!

Nähdään INSTASSA!

@kutikutimiia

@formimisandmommies

Yksi vastaus artikkeliiin “Maailman ihanimmat mokkasiinit + ARVONTA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s