MOIKKA!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitkästä aikaa MOIKKA kaikille!

Pitkä blogihiljaisuus on takana ja sen lisäksi takana on myös pitkä raskausaika (tai siltä se välillä tuntui kun oli kaikennäköistä raskaus”vaivaa”) ja synnytys ja mitä kaikkea, mutta nyt kuitenkin haluan heti tähän kärkeen esitellä teille meidän Voltin, Valon pikkuveljen.

Voltti on seitsemän kuukautta. En olisi ikinä uskonut tämän seitsemän kuukauden suhahtavan näin nopeasti. Miten tämä aika on voinut mennä niin että tuntuu kun eilen olisi ollut se päivä kun purskahdin onnen itkuun Meilahden sairaalan päivystyksessä, saadessani kuulla olevani raskaana. Sen verran voin raottaa, että monta vuotta yritystä ja hoitoja takana, ja näin hän sitten kuitenkin päätti luomusti tulla. Eihän siinä voinut muuta kuin itkeä ja ihmetellä kuukausi tolkulla, että onko tämä oikeasti tottakaan?! Meille tulee vauva!

Ja ihana vauva tulikin! Niin oli isoveljensä näköinen syntyessään että ihan hämmennyttiin molemmat vanhemmat ja koko suku. Mutta siitä sitten Voltin ihan omat piirteet ja luonne alkoivat tulla esille. Hän on semmoinen ihastuttavan iloinen ja hymyileväinen veijari joka rakastaa kalastella tuntemattomilta kehuja. Kovalla vauhdilla on myös kehittynyt tämän seitsemän kuukauden aikana, sillä suusta löytyy jo kuusi hammasta ja tohinalla ryömitään ja noustaan seisomaan tukea vasten.

Semmoinen Voltti meillä täällä!

Kiva kun kävit taas täällä lukemassa! Toivon että pysyt taas KutiKutin mukana!

//Miia

3 vastausta artikkeliin “MOIKKA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s