Myssyrakkautta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIO/BONET

Jes! Vihdoin sain aikaiseksi ladata nämä Voltin 8kk kuvat rakkausmyssyn kera tänne blogin puolelle. Olen saanut instassa paljon kyselyitä mikä ja mistä tämä kaunis myssy on tai mistä tämmöisen voisi ostaa. Ja olenkin rittänyt parhaani mukaan linkkailla ja vastailla, sillä tämä oli minulle myssyrakkautta ensisilmäyksellä. Luulen että monelle muullekin ja sopii todella kauniisti vauvan pieneen päähän.

Bongasin tämän itsekin instasta ja aluksi mietin että olisin tämän tilannut, mutta sisäinen kässämamma heräsi ja päätin ostaa ohjeen etsystä. En ole neulonut vuosiin ja ensin menikin aikaa siihen kun suomentelin ohjetta kavereiden, äidin ja mummin avustuksella. Mutta sitten pääsin vauhtiin ja kappas, olen neulonut näitä myssyjä nyt kuusi kappaletta. Eli ohje on todella simppeli ja tämmöiselle aloittelijallekin  erittäin helppo kun alkuun pääsee. Tosin aluksi sähläsin jotain silmukoiden määrän kanssa ja muutama meni koon puolesta pieleen, mutta onneksi ne myssyt kelpasivat eteenpäin.

Itse tykkäsin keväällä neuloa myssyn puuvillasta, sillä vaunuissa vauvalla on hyvä olla myssy mikä hengittää, ettei tule turhan lämmin. Ja nyt syksyksi ostin pehmeää ja kutittamatonta merinovillaa että pienet korvat ja pää pysyy lämpimänä. Alla olen kylmemmillä säillä pitänyt vielä merinovillaista kypärämyssyjä. Ihan kovien pakkasten myssy tämä ei ole, mutta erittäin hyvin toimii auto- ja kauppamatkoilla.

Täältä  pääset ohjeen kimppuun MIO/BONET !

Ohje by pippyeve.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s