Aamupäivän kylpyhetki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Ne on nää RUUHKAVUODET!”, tulee sanottua vähän turhankin usein, ja nehän ne on. Pikkulapsiperheessä se tuli eteen jo esikoisen aikana kun palasin töihin, ja vaikka nyt olenkin jäänyt äitiysloman jälkeen hoitovapaalle, niin sitä samaa ruuhkaa tuntuu olevan liikkeellä. Päivät ja viikot ne vaan tuppaa vierimään kokoajan nopeampaa ja nopeampaa. Ihmettelen päivittäin miten tammikuussa syntynyt pieni suloinen nyyttini on jo yhdeksän kuukautta ja kehittynyt tässä ajassa todella taitavaksi polskijaksi, sormiruokailijaksi, konttaajaksi ja vaikka miksi muuksi.

Päivisin meillä on jo tiettyä rytmiä tullut tähän touhuun. Me viedään Valo eskariin, käydään usein kaupassa, lähipuistossa keinumassa ja tullaan kotiin partsipäikkäreille. Me syödään ja sitten pallotellaan tai leikitään salaa isoveljen huoneessa. Voltti rakastaa myös leikkiä piilosta. Ollaan myös opeteltu heiluttamaan ”HEI HEI” ja vähintään kerran viikossa kylvetään aamupäivällä keittiön lavuaarissa. Meillä saattaa käydä vieraita, mutta aika hyvin tullaan kahdestaankin juttuun. Jos joku meillä pauhaa päivisin, niin levysoitin. Muuten me vaan pölpötetään täällä kahden.

Onneksi vielä on näitä aamupäivän rauhallisia hetkiä, joista nautitaan yhdessä. Se on todellista luxusaikaa meille kahdelle, minulle ja vauvalle. Hyvä näin. Siispä jatketaan päiväpolskutteluja keittiön lavuaarissa ja suositellaan muillekin ottamaan rennosti!

 

 

*pyyhkeet saatu VeraVeralta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s