Eilinen isänpäivä

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama räpsäisy eiliseltä aamulta löytyy nyt täältäkin. Yleensä näpsin puhelimen kameralla jonkun miljoona kuvaa, mutta nyt kaivoin oikein kameran esille. Tässä siis mun elämäni tärkeimmät miehet, ikuistettuna isänpäivänä.

Isänpäivää vietimme perinteisesti ihan koko aamun sängyssä pötkötellen ja lötkötellen. Poikien isi sai pekoniaamiaisen ja lahjat heti herättyään ja laatuaikaa lasten kanssa. Tänä vuonna oli myös Voltin ensimmäinen isänpäivä ja hän olikin aivan ihmeissään aamuhärdellistä, mutta niin oma itensä kun pääsi syömään lahjapaketteja ja niistä paljastuvia sukkia (hän jostain syystä rakastaa syödä sukkia ja kulkee usein kotona sukka suussa). Iltapäivällä käytiin polskimassa Flamigossa ja ulkona syömässä. Mitään sen kummempaa ei puuhailtu, mutta silti oltiin koko jengi ihan tsippi kun tultiin illalla kotiin. Yllättävän kauan poitsut nimittäin jaksoivat polskia kylpylässä. Voltista on kuoriutunut oikea vesipeto ja Valokin on saanut uimakoulun ansiosta todella paljon rohkeutta vedessä olemiseen.

Lasten vaari ja pappa asuvat muualla, ja Seppo-papalle pieni muistaminen vietiin vasta illalla. Että ihan perheen kesken vietettiin koko päivä. Omasta lapsuudestani en muista isänpäivistä juurikaan, mutta toivon että omille lapsille isänpäivät askarteluineen jäävät mieleen ja  haluan lasteni isälle tehdä päivästä mitä ihanimman.

Kaikein kaikkiaan kiitollisuutta, iloa ja onnellisuutta täynnä oleva isänpäivä ❤

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s