Joulun kauneimmat lahjat lapsille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1.Puinen kamera / 2.Puiset palikat (mini aisling) / 3.Kerhoreppu / 4.Lelukori (nougat) / 5.Viiri.

kollaasiviimeinenoikea

9.Luonnon kosmetiikkaa vauvoille/lapsille (ombrellino) / 10.Puiset työkalut (l’il decor) / 11.Laadukas kotimainen trikoopaita (vimma) / 12.Kangaskruunu (pikkuotus) / 13.Vedettävä kärry (mini aisling) / 14.Luonnon pesusieni (l’il decor) / 15.Puinen pinottava pyramidi (mini aisling) sekä Brion labyrintti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6.Sisustustyyny (mini loves universe) / 7.Puinen robotti (ombrellino) / 8.Juliste (papershop).

 

PicMonkey Imageoikea

16.Jätti pehmolelu (big stuffed) / 17.Pieni pehmolelu (cissywears) / 18.Huppupyyhe (harakanpesä) / 19.Keppihevonen (cissywears) / 20.Vedettävä vaunu (l’il decor) / 21.Puiset kirjainpalikat (l’il decor) / 22.Lumisadepallo (ombrellino) / 23.Kaunis ja laadukas trikoopusero (pikkuOtus).

 

Tänä jouluna on todella paljon kaikkea ihanaa saatavilla kaikkialta. En kestä kuinka kivoja juttuja löytyy ”muovittomana”. Yritän ihan tosissani välttää muovileluja niin pitkälle kun suinkin pystyn, mutta ihan täysin muovitonta joulua ei meille tänäkään vuonna ole tulossa, sillä esikoinen on legojen perään kovasti. Mutta yritystä löytyy ja halusinkin teille listata omasta mielestäni tämän joulun kauneimmat lastenjutut, sekä meidän Valon huoneesta antaa muutaman lahjavinkin. Tärkeintä on minusta että tavarat ja vaatteet pääsevät käyttöön eikä mitään tuotetta ostettaisi ilman tarkoitusta.

Toivottavasti tästä on jollekin iloa ja inspiraatiota! Hauskoja shoppailuhetkiä!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s