Hampaita suu täynnä

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Vähän kiukuttaa ja ikeniä kutittaa…

Molemmille pojille on tullut hampaita todella aikaisin eikä yllättänyt kun kurkkasin eilen Voltin suuhun, että kappas vaan! Sieltähän on puskemassa neljä hammasta lisää. Olen tässä viikon taas ihmetellyt kun pureminen on lisääntynyt ja hyökkäilee puremaan mekon helmaa tai tyynyä, ja kuin mikäkin koiranpentu leikkiessään vahingossa saattaa hampailla iskeä kiinni. Viikko sitten näytti siltä että yksi kulmahammas on tulossa, mutta tosiaan eilen tilanne oli se että niitä tulee kolme lisää! Ei siis ihme että pari iltaa on heräillyt selvästi siihen että joku häiritsee, lämmin ruoka ei ole maistunut yhtään ja mamman syli on paras paikka maailmassa.

Voltille on neljän kuukauden iässä tullut ensimmäiset maitohampaat ja tällä hetkellä suussa on tilanne se että hampaita on kohta kaksitoista kappaletta. Harjaus on jokapäivä työn ja tuskan takana, sillä hän ei meinaa antaa harja niitä lainkaan ja meillä onkin sellainen sirkus koolla vessassa kun on Voltin hampaiden harjauksen aika. On lelua, kylpylelua, hammastahnatuubia, laulua, tanssia, leikkiä ja mitä milloinkin, eli siis aivan fantastinen show meininki ja silti se suu pysyy tiukasti kiinni! Itse hän kyllä niitä tykkää ”harjailla” (kuten kuvistakin näkyy), mutta annas kun joku muu yrittää…

Otankin siis ilolla ja innolla vastaan tipsejä tämmöisen 1v3kk hampaiden onnistumiseen harjaamiseen!

Bring it on! 😉

//Miia

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s