Risteilyllä

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a7 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Vitsit miten ihana irtiotto saatiin poikien ja mumman kanssa tähän toukokuun alkuun, kun lähdettiin pitkästä aikaa Tukholman risteilylle viime sunnuntaina. Oli varmasti joku kymmenes Hevisaurus-risteily kuuden vuoden sisään, mutta mitäpä siitä. Hauskaa oli ja kivaa huomata että meille on kasvamassa toinenkin fani perheeseen. Sen verran Volttia tanssitti ja heilutti keikan aikana, eikä peltorit meinanneet millään pysyä korvilla.

Edellisestä Tukholma-keissistä oli jo melkein vuosi aikaa, joten kyselin tutuilta paljon vinkkejä etukäteen mihin kaikkialle kannattaa poiketa ja listakin oli valmiina, mutta lähtöpäivänä alkanut inhottava räkätauti vei sen verran fiilistä ja voimia, että pörrättiin poikasten kanssa ihan vain Åhlensin edustalla ja saatiin siinäkin oikein hyvin aika kulumaan. Toki tein täsmäiskut Weekdaylle (tiesittekö muuten että saadaan se takaisin Helsinkiin syksyllä?) ja Lagerhouseen, sekä Valo nautiskeli hyvän tovin leluosastolla ja karkkikaupassa.

Ja on se jännä miten kesäinen Tukholma sai muutamassa tunnissa nostatettua kesämieltä. Ihmiset kulkivat t-paidoissa ja kesämekoissaan, aurinko paistoi, terasseilla oli jengi lounaalla ja olisin jälleen kerran voinut ikiajoiksi jäädä ihastelemaan sitä tunnelmaa ja tyylejä, mutta se muutama tunti maissa pitää käyttää tehokkaasti tai edes semitehokkaasti, jos jotain haluaa käydä katsomassa tai shoppailemassa. Sillä esimerkiksi kenkävalikoimat ovat Tukholmassa aivan toista luokkaa kuin Helsingissä.

Kaikinpuolin kivaa oli ja voi että mun pojat oli iisiä seuraa. Voltti onnessaan viiletti pitkin poikin laivaa, oppi ottamaan muutaman juoksuaskeleen ja virnisteli vastaantulijoille. Pallomeri oli pop ja se että sai nukkua mamman vieressä molemmat yöt. Valon kohokohta taas oli itse keikka ja nimmareiden jako, pleikkarin pelaaminen (meillä kotona ei nimittäin ole konsolia) ja herkut. Ja mulle sitten jäikin jäljelle vauhdilla hytissä ”nautitut” sushit just ennen nukkumaan menoa sekä lasillinen skumppaa ja BonBonin salmiakkimantelit.

Viimeisessa kuvassa Voltin tunnelmat risteilyn jälkeen.. Että vähän ranccaa oli ilmeisesti?

Aurinkoista Helatorstaita ja kuullaan taas!

 

//Miia

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s