Aurinkorasvoilla läträämistä

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Aurinko ja lämpö pääsivät todenteolla yllättämään toukokuussa! Ihanaa, enkä aio valittaa yhtään näistä hellepäivistä, sen lupaan. Pitkän ja lumisen talven jälkeen mitään muuta ei olla poikien kanssa niin paljon toivottu, kuin lämmintä ja pitkää kesää. Vähiä vaatteita, uimista, suupielillä valuvia jäätelöitä, vihertävää nurtsia, valoisia iltoja…. Ja listaa voisi jatkaa loputtomiin. Edellisen kylmän kesän jälkeen osaa todellakin arvostaa että kesä tuntuu ja tuoksuu todella hyvältä, ja ulkona tarkenee pikkuvaatteissa.

Aurinkorasvoilla läträäminen on aloitettu siis hyvissä ajoin, vaikka en kyllä suoraan sanottuna ollut ajatellut yhtään että toukokuun lopussa on tarvetta after sunillekin.

Mitä pienten lasten rasvaamiseen tulee, niin olen ollut todella ehdoton aina fysikaalisesta aurinkosuojasta ja tänä vuonna meillä Voltilla on käytetty tätä Weledan Edelweiss sunsscreen lotion sensitiveä, missä on 30 suojakerroin. Laukussa mukana  kulkee pienemmässä tuubissa saman sarjan 50 suojakerroin, mitä voi päivän aikana sitten lisäillä tarpeen mukaan. Melkoista tököttiähän nämä fysikaaliset rasvat ovat, kun toimivat eritavalla kuin kemialliset, sillä fysikaalinen suoja ei päästä UV-säteitä tunkeutumaan ihoon, vaan heijastaa ne turvallisesti iholta pois ja selkeästi jäävät ihon pinnalle. Mutta omasta kokemuksesta hyvin hierottuna ihoon, tarpeeksi ajoissa ennen uloslähtöä se kerkee imeytymään vähän, eikä iho jää ihan lakananvalkoiseksi. Ja plussaa tässä on ehdottomasti tuoksuttomuus, eikä omasta mielestäni jätä ihoa yhtään tahmaiseksi.

Omaan ihoonikin aurinkorasvaa toki testasin, mutta rasva ei imeytynyt niin hyvin kuin Voltin ihoon, enkä oikein pitänyt tosiaan sen paksuudesta, kun olen tottunut hyvin levittyviin ja kevyisiin voiteisiin. Ja Valolle tämä oli myös vähän turhan raskasta, sillä eskarissa ei ole aikaa montaa minuuttia aikaa ennen uloslähtöä rasvoja sivellä, joten jään vielä metsästämään hänelle, itselleni ja miehelleni hyvää ja kevyttä luonnonmukaista aurinkosuojaa.. (niistä saa vinkata!)

Mutta täytyy kyllä vielä loppuun kehua tuota after sunia, mikä taas imeytyi ja kosteuttaa heti ihon, jättämättä sitä yhtään lähmäiseksi. Tykkään siitä kovastikin, kun se sisältää aloe veraa ja se on koostumukseltaan yhtä miellyttävä kuin esim. Weledan suihkusaippuat, joihin olen jäänyt ihan koukkuun. Jos et muuten tiennyt, niin Weledan tuotteet ovat 100% luonnollisia, eivätkä mitkään tuotteet sisällä synteettisiä aineosia. Eli ihan huipputuotteita ja oikeasti hyvän hintaisia. Kannattaa tutustua!

 

Annetaan auringon helliä meitä!

//Miia

 

 

Kuvissa olevat tuotteet saatu testiin.

 

 

 

2 vastausta artikkeliin “Aurinkorasvoilla läträämistä

  1. Käytän myös itse noita Weledoita lapsille ja koen että paksu koostumus on ihan ok koska näkee minne on tullut rasvaa laitettua. Omalle iholle käytän Madaraa ja Alga Marista jotka imeytyvät heti näkymättömiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s